دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین‌المللی حقوق و علوم سیاسی

دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین‌المللی حقوق و علوم سیاسی در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری اردبیل – موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی مدیریت شهری و روستایی اردبیل و موسسه زیست رهپویان ایده پرداز آرتا و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اردبیل برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

ارتباط با دبیرخانه کنفرانس
تلفن دبیرخانه: ۰۴۵۳۳۲۵۰۱۵۶-۰۹۱۴۳۵۲۶۵۶۰ – دبیر اجرایی info.fataei@gmail.com
آدرس پستی دبیرخانه: تهران، نارمک، خیابان ارشی، ابتدای میدان۸۸، پلاک ۱۰۳، طبقه ۲ / دبیرخانه شماره ۲: آدرس دبیرخانه شماره ۲ : اردبیل، میدان شریعتی ، به سمت سه راه دانش ، روبروی بانک سپه ، کوچه اللهیاری ، پلاک ۱۲۰ کد پستی: ۵۶۱۴۷۴۴۳۶۶
ایمیل: info@iscv.ir
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس

امکان ارسال دیدگاه برای این نوشته وجود ندارد.