شانزدهمین کنفرانس بین ‌المللی انجمن رمز ایران

پس از برگزاری موفقیت‌‌آمیز ۱۵ دوره از کنفرانس بین ‌المللی انجمن رمز ایران طی ۱۸ سال گذشته، شانزدهمین دوره این کنفرانس در ۶ و ۷ شهریور ۱۳۹۸، با هدف هم‌‌افزایی دانش پژوهش‌گران و صنعت‌گران حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی و نیز انتشار یافته‌‌های نو و بدیع در این زمینه، در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

آشنایی و ارتباط استادان، پژوهش‌گران، صنعت‌گران، مدیران و کلیه علاقه‌‌مندان این حوزه، بررسی چالش‌‌های علمی و اجرایی در فرآیند کاربری این فن در فضای مجازی و تأکید بر امن‌‌سازی فضای تبادل اطلاعات در کشور از دیگر اهداف برگزارکنندگان است.

با توجه به گسترش اینترنت اشیاء در کشور و کاربردهای آن در صنایع مختلف در سال‌های اخیر، موضوع «امنیت اینترنت اشیاء» به عنوان محور ویژه علمی-ترویجی برای کنفرانس انتخاب شده است تا فضای تعامل بیشتری برای ارتباط میان دانشگاهیان، محققین و صنعت‌گران کشور در این حوزه ایجاد شود.

کمیته علمی این کنفرانس از تمامی استادان، دانشجویان و صنعت‌گران دعوت می‌‌نماید با ارسال مقاله‌ها و حضور خود در این رویداد علمی شرکت نمایند. در ضمن از کلیه پژوهش‌گران دعوت می‌شود مقاله‌های خود را که حاوی آخرین نتایج تحقیقات علمی در یکی از محورهای کنفرانس یا سایر زمینه‌‌های مرتبط است، به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

ارتباط با دبیرخانه کنفرانس
تلفن دبیرخانه: ۰۵۱۳۸۸۰۳۲۰۵-۰۵۱۳۸۸۰۷۱۸۱
آدرس پستی دبیرخانه: ایران، مشهد، میدان آزادی، پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه مهندسی کامپیوتر.
ایمیل: ۲۰۱۹@isc.org.ir
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس

امکان ارسال دیدگاه برای این نوشته وجود ندارد.