موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

آیا می دانید که...؟

•  آیا می دانید مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان دارای بزرگترین زیر ساخت اینترنتی و با پیشرفته ترین تجهیزات کامپیوتری جهت آموزش الکترونیکی در کشور می باشد.
         ( 24 کر فیبر نوری متصل به رینگ فیبر نوری تهران، تجهیزات ONU یا کافوی نوری، سرورهای متعدد Full HP، ... سامانه های قدرتمند مجازی مانند LMS، TMS، ... )
  •  آیا می دانید ساخت دیتا سنتر آموزشی دانشگاه ایرانیان در سال 1380 طراحی و ساخته شده و در طول این مدت با آخرین تجهیزات زیر ساخت مخابراتی و رایانه ای تکمیل گردیده است؟
  •  آیا میدانید به قضاوت دانشجویان و اساتید برجسته ی آموزش عالی، آموزش بصورت مجازی در این مؤسسه بسیار بهتر و مؤثرتر از آموزش حضوری در ارتقاء علمی دانشجویان نقش دارد؟
  •  آیا می دانید این دانشگاه هیچ ارتباطی با دانشگاه منتسب به رئیس جمهور محترم قبلی کشور ندارد؟ (بیشتر بدانید...)
  •  آیا می دانید با ورود به این دانشگاه با کمترین هزینه می توانید به مدارج بالای دانشگاهی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری دست بیابید؟
  •  آیا می دانید کلیه مراحل انتخاب واحد، حذف و اضافه، حذف اضطراری بصورت الکترونیکی در این دانشگاه انجام می پذیرد؟
  •  آیا می دانید در این موسسه آموزش عالی برای اجرای آموزش الکترونیکی به بهترین شیوه ممکن از سامانه های آموزش مجازی مختلف برای تعاملات آموزشی استفاده می گردد؟
  •  آیا می دانید با گوشی های هوشمند به سادگی می توانید در کلاس های درسی این مؤسسه حاضر شوید و در رشته ی مورد علاقه خود تحصیل نمائید.
  •  آیا می دانید مدارک تحصیلی این مؤسسه آموزش عالی از نظر کارکرد آموزشی و همچنین جهت ورود به مقاطع بالاتر تحصیلی هیچگونه تفاوتی با مدراک دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دیگر نداشته و از اعتبار
          یکسان برخوردار است؟
  •  آیا می دانید با حفظ اشتغال، بطور همزمان در این مؤسسه آموزش عالی نیز می توانید تحصیل کنید؟
  •  آیا می دانید برای دانشجویان مستعد امکان شغل و درآمد زایی توسط مؤسسه فراهم شده است؟
  •  آیا می دانید تحصیل در این دانشگاه بصورت آموزش محور است؟
  •  آیا می دانید برای دانشجوی مستعد و علاقه مند امکان تحصیل بصورت پژوهشی – آموزشی (محور) نیز مهیا شده است؟
  •  آیا می دانید با آموزش در این مؤسسه به چه میزان در وقت شما صرفه جویی خواهد شد؟
  •  آیا می دانید در حین تحصیل در مقطع کارشناسی این دانشگاه (کلیه رشته ها) امکان تحصیل همزمان در دیگر دانشگاه های کشور نیز وجود دارد؟