تاریخ: 1395/06/24

ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارشناسی ناپبوسته سال تحصیلی 1395

پذیرفته شدگان گرامی،
با سلام،
با حمد و سپاس به درگاه خداوند منان و با عرض تبریک به عزیزانی که در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1395 پذیرفته شده اند و نام آنها در ردیف قبولی های این مؤسسه آموزش عالی قرار گرفته است به اطلاع می رساند ثبت نام الکترونیکی (غیر حضوری) و سپس ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان محترم سال 1395از روز شنبه مورخ 1395/06/27 شروع شده و تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 1395/06/29 ادامه خواهد داشت. لذا پذیرفته شدگان گرامی در این بازه زمانی فرصت خواهند داشت مراحل ثبت نام خود را به ترتیبی که ذکر گردید به انجام برسانند.
لازم به ذکر است امکان ثبت نام الکترونیکی از ساعت 16 روز پنج شنبه مورخ 1395/06/25 از طریق سایت دانشگاه (اینجا کلیک کنید) فعال می گردد تا دانشجویان گرامی بتوانند ثبت نام حضوری خود را از روز شنبه مورخ 1395/06/27 آغاز نمایند.
مراحل ثبت نام و نیز مدارک مورد نیاز ثبت نام را از طریق مراجعه به این پیوند (اینجا کلیک کنید) بیابید.
در ضمن کارگاه آموزشی جهت آشنایی با دانشگاه و سامانه های آموزشی آن همه روزه در طول مدت ثبت نام با تعیین وقت قبلی (اینجا کلیک کنید) در محل ساختمان شماره یک دانشگاه (اینجا کلیک کنید) تشکیل می گردد. حضور کلیه قبول شدگان را در این کارگاه های سودمند آموزشی موکداً توصیه می نماییم.