تاریخ: 1393/12/04

قابل توجه دانشجویان دوره کارشناسی مهندسی کامپیوتر – فناوری اطلاعات

به موارد زیر در مورد ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم 94-93 توجه فرمایید: ثبت نام و انتخاب واحد از ساعت 1 دقیقه بامداد روز 1393/12/06 تا ساعت 24 روز 1393/12/07 و از طریق سایت اینترنتی دانشگاه امکان پذیر است.
تذکر: دانشجویان ورودی جدید (بهمن 93) بایستی بصورت حضوری به همراه مدارک کامل در روزهای 5 و 6 اسفند ماه از ساعت 9 الی  15 به دفتر صادقیه دانشگاه به آدرس زیر مراجعه نمایند.
آدرس: فلکه دوم صادقیه – بلوار فردوس – خیابان ولیعصر – پلاک 56 (ساختمان ایران) – واحد  2
دروس ارائه شده برای نیمسال دوم  94-93 به شرح زیر است:

جدول 1: (دروس نیمسال اول که در نیمسال دوم هم ارائه شده اند)
ریاضی  1 3 واحد
فیزیک 1 3 واحد
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی 3 واحد
زبان فارسی 3 واحد
زبان انگلیسی 3 واحد
اندیشه اسلامی 1 2 واحد
جمع کل: 17 واحد
جدول 2: (دروس اختصاصی نیمسال دوم):
ریاضی  2 3 واحد
فیزیک 2 3 واحد
برنامه سازی پیشرفته 3 واحد
معادلات دیفرانسیل 3 واحد
زبان تخصصی 2 واحد
کارگاه کامپیوتر 1 واحد
اخلاق اسلامی 2 واحد
تربیت بدنی 1 واحد
جمع کل: 18 واحد

- دانشجویانی که موفق به گذراندن تمام دروس نیمسال اول شده اند، در این نیمسال مجاز به اخذ تمامی دروس اختصاصی نیمسال دوم (جدول  2) هستند.
تذکر: اگر دانشجویی در نیمسال اول معدل کمتر از 12 داشته باشد، به عنوان دانشجوی مشروط فقط مجاز به اخذ حداکثر  14 واحد خواهد بود و انتخاب واحد بایستی با مشورت با مدیر گروه انجام شود.
تذکر: اگر دانشجویی به هر دلیل نخواهد تمام دروس نیمسال دوم (جدول 2) را اخذ نماید، می تواند با مشورت مدیر گروه تعداد واحدهای اخذ شده خود را تا حداقل  14 واحد کاهش دهد.
- دانشجویانی که به هر دلیل موفق به گذراندن برخی دروس نیمسال اول نشده اند، ابتدا بایستی دروس نیمسال اول (جدول 1) را که نگذرانده اند، اخذ نموده و سپس برای الباقی واحدها و با رعایت پیش نیاز و هم نیاز دروس، اقدام به اخذ دروس اختصاصی ارائه شده برای نیمسال دوم (جدول 2) بنمایند. (با مشورت با مدیر گروه).
تذکر 1: حداکثر تعداد واحدهای قابل اخذ برای دانشجوی غیر مشروط  20 واحد است.
تذکر 2: حداکثر تعداد واحدهای قابل اخذ برای دانشجوی مشروط  14 واحد است.
- دانشجویان ورودی جدید (بهمن) و دانشجویانی که به هر دلیل در امتحانات نیمسال اول شرکت نکرده اند، لازم است که تمامی واحدهای نیمسال اول (جدول 1) را در این نیمسال اخذ نمایند. این دانشجویان در صورت تمایل مجاز به اخذ دروس تربیت بدنی 1 و اخلاق اسلامی از مجموعه دروس اختصاصی نیمسال دوم (جدول 2) نیز هستند که جمعاً با دروس نیمسال اول 20 واحد خواهد شد.
تذکر مهم 1: دانشجویانی که بطور کامل در امتحانات نیمسال اول شرکت نکرده اند، بایستی دلایل خود را همراه با مدارک و اسناد معتبر به شورای آموزشی دانشگاه ارائه نمایند، تا وضعیت آنها بررسی شود، چنانچه غیبت این دانشجویان موجه تشخیص داده شود می توانند در نیمسال دوم انتخاب واحد کنند و در صورت غیر موجه بودن غیبت آنها، از ادامه تحصیل محروم خواهند شد.
تذکر مهم 2: دانشجویانی که در آزمون درس یا دروسی غیبت موجه داشته اند لازم است مدارک معتبر خود را برای بررسی در شورای آموزش به دانشگاه تحویل نمایند و در صورت پذیرش مدارک درس مورد نظر حذف خواهد شد. اما اگر مدارک ارائه نشود و یا مدارک ارائه شده از نظر شورای آموزش مورد قبول نباشد، نمره آن درس در کارنامه دانشجو صفر در نظر گرفته خواهد شد.
شماره تماس جهت مشاوره: 44048323

مدیر گروه دوره های کارشناسی حسین رشادتجو