تاریخ: 1394/05/05

پذیرش دانشجو در رشته مهندسی کامپیوتر (بدون کنکور)

با توجه به اطلاعیه مورخ 1394/05/03 سازمان سنجش آموزش کشور، مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) با کد رشته 17192 (در صفحه 53 دفترچه راهنمای مربوطه)، برای مهر 1394 دانشجو می پذیرد. علاقه مندان می توانند از تاریخ 1394/05/05 لغایت 1394/05/10 از طریق مراجعه به سایت سازمان سنجش و دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی و مطالعه شرایط و ضوابط مندرج در آن اقدام نمایند.
همچنین یادآور می گردد همه دانشجویان مقطع کارشناسی این موسسه می توانند همزمان در دو رشته و در دو موسسه آموزش عالی و یا دانشگاه های دولتی تحصیل نمایند.
برای آگاهی از اطلاعیه های سازمان سنجش اینجا کلیک کنید.
برای دسترسی به دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی اینجا کلیک کنید.