تاریخ: 1394/06/19

قابل توجه پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی(سراسری) سال تحصیلی 94-95 در موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

سازمان سنجش آموزش کشور اسامی قبول شدگان آزمون کارشناسی سال تحصیلی 94-95 را اعلام نمود.
دانشجویان قبول شده در این دانشگاه در رشته مهندسی فنآوری اطلاعات میتوانند متعاقب اطلاعیه های بعدی این دانشگاه اقدام به ثبت نام الکترونیکی و سپس ثبت نام حضوری نمایند.
- تمام مراحل آموزش در این موسسه بصورت مجازی بوده و بغیر از جلسات امتحان که حضوری برگزار میگردد بقیه موارد از طریق شبکه اینترنت خواهد بود.
- جلسات رفع اشکال به تشخیص استاد مربوطه می تواند بصورت حضوری برگزار گردد.
- فارغ التحصیلان این موسسه آموزش عالی مانند سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور می توانند در دیگر دانشگاه ها ادامه تحصیل دهند.
- دانشجویان ذکور این دانشگاه از معافیت تحصیلی برخوردار می باشند.
- امکان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان وجود دارد.
- امکان اشتغال برای دانشجویان مستعد توسط این موسسه وجود دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و  همچنین پاسخ به سوالات احتمالی به قسمت پرسشها و پاسخهای سایت مراجعه نمایید.

با تشکر
کارشناس ثبت نام موسسه