تاریخ: 1394/08/04

پذیرش دانشجو مهندسی کامپیوتر گرایش فنآوری اطلاعات در مقطع کارشناسی – تکمیل ظرفیت

بدین وسیله به اطلاع علاقه مندان ورود به این مؤسسه آموزش عالی می رساند سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه مورخ 1394/07/30 خود ثبت نام متقاضیان پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) را از تاریخ 1394/08/04 تا پنج شنبه مورخ 1394/08/07 را آغاز نموده است. شایان ذکر است داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 1394 شرکت نموده اند، می توانند در صورت تمایل گروه آزمایشی انتخابی خود را نیز تغییر دهند.
همچنین از آنجا که تحصیل موازی در مؤسسات آموزش عالی مجازی مطابق قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری امکانپذیر است داوطلبانی که در مرحله اول کنکور سراسری سال 1394 نیز قبول شده و مشغول تحصیل در دیگر مراکز آموزش عالی می باشند نیز می توانند بطور همزمان در این دانشگاه تحصیل نمایند.
جهت اطلاع بیشتر اینجا کلیک نمائید.

واحد ثبت نام