تاریخ: 1395/05/24

قابل توجه داوطلبین کنکور سراسری (کارشناسی پیوسته) سال 1395

به اطلاع آندسته از داوطلبین علاقه مند به تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته در این مؤسسه آموزش عالی مجازی می رساند رشته مهندسی کامپیوتر با کد رشته محل 14738 مربوط به این دانشگاه در صفحه 58 دفترچه کنکور سراسری (فصل دوم) منعکس یافته است.
داوطلبین می توانند به صورت پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی رشته مذکور را انتخاب نمایند و به صورت مجازی در این دانشگاه تحصیل کنند. مهلت ثبت نام از روز شنبه 23 مرداد 1395 لغایت پنج شنبه 28 مرداد ماه 1395است.

در این رابطه نکات زیر قابل توجه است:

1- امکان هم زمان تحصیل در این دانشگاه و دیگر مراکز آموزش عالی در این مقطع وجود دارد.
2- داوطلبانی که مجاز به انتخاب دوره های پیام نور و غیر انتفاعی می باشند اما علاقمندی خود را در زمان ثبت نام و یا مراحل قبلی اعلام ننموده اند، می توانند با خرید کارت علاقه مندی (کارت اعتباری) از سایت سازمان سنجش (اینجا کلیک کنید)، کد رشته محل مذکور را انتخاب نمایند.

پیوند های مورد نیاز در این رابطه از سایت سازمان سنجش آموزش کشور:
1- -اطلاعیه سازمان سنجش کشور در رابطه با انتخاب رشته در کنکور سراسری 1395 (اینجا کلیک کنید)
2- دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (اینجا کلیک کنید)
3- انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال  1395(اینجا کلیک کنید)
4- ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی (اینجا کلیک کنید)
5- دفترچه انتخاب رشته (اینجا کلیک کنید)

در صورت مواجه با هر گونه سؤالی در رابطه با پذیرش و تحصیل به صورت مجازی در این مؤسسه آموزش عالی می توانید همه روزه تا مهلت ثبت نام از ساعت 9 الی 17 با شماره تلفن 66124000 داخلی 322 تماس حاصل فرمایید.