تاریخ: 1393/02/25

افزایش 25 درصدی شهریه ها از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری اعلام شد.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شهریه دانشگاههای وابسته نظیر دانشگاههای غیردولتی، دوره های شبانه، دوره های مجازی و خودگردان را تا 25 درصد افزایش داد.
به گزارش مهر، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، میزان افزایش شهریه مقاطع تحصیلی دوره های نوبت دوم و موسسات غیردولتی غیرانتفاعی، موسسات غیردولتی غیرانتفاعی الکترونیکی (‌مجازی) و دانشگاههای دولتی مجری دوره های الکترونیکی را تا میزان 25 درصد نسبت به شهریه سال گذشته و در کلیه مقاطع در پردیسهای خودگردان دانشگاههای دولتی تا حداکثر 20 درصد نسبت به شهریه سال گذشته تصویب کرد.
براساس تصویب این شورا ،شهریه سال تحصیلی 94-95 و پس از آن برای کلیۀ مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی باید توسط هیأت امنای آنها تعیین شده و حداکثر تا پایان اسفند ماه 93 مصوبات هیات امنا برای درج در دفترچه راهنمای آزمون سازمان سنجش آموزش کشور به دفتر گسترش آموزش عالی ارسال شود. همچنین این شورا با تغییر نام مجتمع آموزش عالی قم دانشگاه تهران به پردیس فارابی دانشگاه تهران و با ارتقاء دانشگاه پیام نور واحد شوش به دانشگاه پیام نور مرکز شوش موافقت کرد.