تاریخ: 1394/12/13

تمدید زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری (نيمسال دوم  94-95)

با توجه درخواست شماری از دانشجویان مبنی بر تمدید ثبت نام دریافت تسهیلات پرداخت شهریه صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه، لازم است مطابق با مراحل زیر حداکثر تا اول اردیبهشت 95 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 94-95 نسبت به تکمیل درخواست و پرونده تسهیلات مذکور اقدام نمایند. (حتما قبل از مراجعه حضوری، مدارک لازم تهیه و با مسئول مربوطه صندوق هماهنگی گردد)
با  توجه به محدودیت اعتبار تسهیلات تخصیص یافته، اولویت پرداخت نسبت به زمان ثبت نام می باشد.

مراحل اخذ تسهیلات پرداخت شهریه

1- مطالعه دقیق آیین نامه اجرایی و مدارک لازم از طریق (اینجا کلک کنید)
2- تکمیل فرم درخواست تسهیلات  (اینجا کلک کنید) و دریافت و نگهداری شماره پیگیری تسهیلات
3- بعد از ثبت نام، نتیجه درخواست را از طریق  صفحه پیگیری تسهیلات (اینجا کلک کنید) پیگیری نمایید و در صورت تایید تقاضا به مرحله بعد مراجعه نمایید.
4- با تایید درخواست، جهت معرفی ضامن به بخش معرفی ضامن (اینجا کلک کنید) رفته و ضامن خود را معرفی نمایید.
5- بعد از معرفی ضامن منتظر تماس از طرف صندوق برای تشکیل پرونده خود باشید (فقط در این نیمسال حداکثر چهار روز کاری بعد از معرفی ضامن و در شرایط عادی بعد از اتمام ثبت نام یا بسته شدن سایت)
6- پس از تکمیل پرونده و پرداخت حداقل 20 درصد کل شهریه، تتمه مانده شهریه بصورت اعتبار بحساب دانشجو از طرف صندوق پرداخت می گردد.(دراین وضعیت دانشجو نباید هیچ مشکلی یا محدودیتی در سامانه ها داشته باشد)
7- باز پرداخت اقساط حداکثر طی دو قسط مساوی در محدوده های تاریخ های اعلامی از طرف صندق، توسط دانشجو از طریق سامانه TMS باید پرداخت شود. (در صورتیکه در زمان مقرر اقساط پرداخت نگردد مطابق با آیین نامه صندوق رفتار خواهد شد و در ضمن محدودیت های سامانه ها فعال می گردد و نیز درخواست های تسهیلات ترم های بعد با مشکل روبرو خواهد گردید)
8- ضامن می تواند تا اتمام تحصیل، تسهیلات دانشجو را ضمانت نماید(دراینصورت دانشجو در هر ترم برای ترم بعد فقط درخواست ارائه می دهد و نیازی به معرفی ضامن ندارد)
9- پرداخت اقساط نیمسال دوم 94-95 مطابق با جدول زیر تعیین گردیده است.
- پرداخت قسط اول از تاریخ 1394/12/20 لغایت 1395/01/15
- پرداخت قسط دوم از تاریخ 1395/03/10 لغایت 1395/03/30
-تبصره: پرداخت هر قسط می تواند طی چند مرحله صورت پذیرد ولی لازم است تا تاریخ اعلامی تمام مبلغ قسط مورد نظر تکمیل شده باشد. صندوق فقط در این ترم اقدام به تمدید دریافت تقاضا می نماید و دانشجویان محترم لازم است در هر ترم برای ترم بعد درخواست دهند و پس از بسته شدن سایت، امکان ثبت درخواست وجود نخواهد داشت.
لازم به ذکر است جهت ثبت نام دریافت تسهیلات برای نیمسال اول 94-95 اطلاع رسانی خواهد شد.

اداره رفاه دانشجويان
صندوق تسهیلات شهریه