عناوینی که در پیاتزا به عنوان یک درس مشاهده می کنیم چه عناوینی هستند و چه کاربردهایی دارند؟

شماره سوال: ۱۲۰۱۰۷

بعد از ثبت نام در سامانه پیاتزا که توسط ارسال یک ایمیل به دانشجو انجام می گردد، کاربر می تواند به آدرس www.piazza.com مراجعه و وارد سایت گردد ( با درج آدرس ایمیل و رمز عبور ) در نوار ابزار بالای صفحه مانند شکل زیر کلیک کنید تا کلیه دروس متعلق به اکانت شما ظاهر گردد.

عناوین این دروس می بایست همان عناوینی باشد که در زمان انتخاب واحد و یا حذف و اضافه اخذ نموده اید بعلاوه چند عنوان دیگر که به شرح هر یک از آن ها بصورت زیر می پردازیم.
( تالار بلاگ مربوط به دانشجویان مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی ارشد )               Blog: CE.MS
( تالار بلاگ مربوط به دانشجویان مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی )                         Blog: CE.BS
( تالار بلاگ مربوط به دانشجویان مدیریت مقطع کارشناسی ارشد )                            Blog: MNG.MS
( تالار بلاگ مربوط به دانشجویان مدیریت مقطع کارشناسی )                                      Blog: MNG.BS

توضیح:
– هر دانشجو تنها یکی از تالارهای بلاگ را در فهرست درسی خود می بیند چون به یکی از این گروه ها تعلق دارد.
– این تالارها جهت تعامل دانشجویان با معاونت آموزش، معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت اداری مالی دانشگاه در نظر گرفته شده است. همچنین مسائل و مشکلات احتمالی مربوط به سامانه های مختلف مؤسسه مانند: LMS، TMS نیز از این طریق قابل پیگیری است.
– اساتید دانشگاه علی الصول این بلاگ ها را نمی بینند.
– سوال های مطرح شده در این قسمت می توانند بسته به نوع سوال و یا موضوع بصورت پست خصوصی و یا عمومی توسط دانشجویان ارسال گردند.  اکیدا توصیه می گردد پست های خصوصی به کاربر “Instructors ” ارسال گردد. (نه به فرد خاصی)

عناوین دیگری که بغیر از موارد بالا ممکن است در فهرست دروس دیده شود تالارهای زیر است:

Advisor 1
Advisor 2
. . .

– هر دانشجو تنها یکی از این تالارهای فوق را در فهرست دروس خود (در پیاتزا) می بیند. زیرا هر دانشجو یک استاد راهنما دارد.
– با انتخاب این عنوان، دانشجو می تواند صرفا سوال هایی که از استاد راهنمای خود دارد را مطرح نماید و پاسخ آن را نیز از همین طریق دریافت دارد. توصیه می گردد تمام پست ها در این قسمت بصورت خصوصی (Private) و  صرفا به کاربر “Instructors” ارسال شود زیرا این سوال ها معمولاً جنبه فردی و شخصی دارد و از دانشجویی به دانشجوی دیگر نیز متفاوت است. اما چنانچه لازم باشد دانشگاه می تواند یک سوال را از حالت خصوصی خارج نموده و به آن حالت عمومی (Public) دهد تا مورد استفاده دیگر دانشجویان نیز قرار گیرد.

امکان ارسال دیدگاه برای این نوشته وجود ندارد.