اطلاعیه آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ سازمان سنجش آموزش کشور

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

به اطلاع متقاضیانی که در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۲ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی جهت انتخاب رشته مجاز شناخته شده اند می رساند، با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (دانلود) و با توجه به نتیجه اعلام شده در کارنامه اعلام نتایج اولیه، کدرشته محل‌های مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه اولویت بندی نموده و در فرم انتخاب رشته درج نمایند.

متقاضیان پس از اطمینان از صحت رشته محل‌های انتخابی خود، از روز پنج‌شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۱ لغایت ساعت ۲۴:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۶، با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه یا کد رهگیری که در پایان ثبت‌نام اولیه توسط سیستم به متقاضی داده شده است، نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی (حداکثر تا ۱۰۰ کدرشته‌محل) و تکمیل فرم مذکور اقدام نمایند.

پس از تأئید نهایی رشته‌های انتخابی توسط متقاضی، رسید توسط سیستم در اختیار وی قرار داده خواهد شد در غیر این صورت انتخاب رشته آنان تکمیل نگردیده است.

برای مشاهده متن کامل اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در این خصوص به این پیوند مراجعه نمایید.

** متقاضیان مجاز به انتخاب رشته میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

فهرست رشته های دارای پذیرش مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

(کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲)

ردیف کد رشته محل عنوان رشته ظرفیت پذیرش مندرج در صفحه xxx دفترچه
۱ ۲۲۴۸۴ مهندسی کامپیوتر گرایش رایانش امن ۴۰ ۳۸۲