اطلاعیه برگزار آزمون حضوری

دانشجوی گرامی، با توجه به بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص لزوم برگزاری حضوری کلاس ها و نیز آزمون های پایانی دانشگاه ها در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به اطلاع می رساند که آزمون های پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه ایرانیان به صورت حضوری برگزار خواهند گردید، لذا کلیه دانشجویان گرامی بایستی پیش بینی های لازم را برای شرکت در آزمون های حضوری بعمل آورند. یادآوری می گردد که برنامه فعلی آزمون های ثبت شده در سامانه ساما بر اساس شکل برگزاری آزمون های الکترونیکی تنظیم گردیده و لازم است اصلاح گردند، اما توجه داشته باشید که تاریخ و روز آزمون ها به هیچ وجه تغییر نکرده و فقط سانس آزمون هایی که در حال حاضر دیروقت هستند تغییر خواهند نمود و این تغییرات قبل از شروع امتحانات اعلام خواهند گردید. نکته : با مکاتباتی که در حال انجام است ممکن است که در صورت موافقت وزارت عتف، امکان برگزاری بخشی از آزمون ها به صورت الکترونیکی فراهم گردد که در این صورت وضعیت آن بخش از آزمون ها که به صورت الکترونیکی برگزار می گردد هم پیش از شروع آزمون ها اطلاع رسانی خواهند گردید. یادآوری می گردد که ضوابط و نحوه برگزاری آزمون های الکترونیکی در سایت دانشگاه و از طریق لینک (اینجا کلیک کنید) در دسترس قرار دارد و توصیه اکید می گردد که به طور کامل مورد مطالعه قرار گیرد.