تمدید ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان آزمون سراسری کارشناسی ارشد نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

به اطلاع پذیرفته شدگان نیمسال اول ۱۴۰۳ مقطع کارشناسی ارشد موسسه آموزشی عالی الکترونیکی می رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر و مساعدت برای آن دسته از متقاضیانی که تاکنون برای ثبت نام هیچ اقدامی ننموده اند مهلت ثبت نام تمدید گردید.

جهت ثبت نام الکترونیکی ضمن تهیه ی مدارک لازم منطبق با دفترچه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور(سازمان سنجش و آموزش کشور سابق) از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ تا روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۹ به نشانی اینترنتی زیر مراجعه نموده و ثبت نام خود را انجام دهید،

(دراین پیوند اطلاعات کامل ثبت نام و مدارک لازم به تفصیل آمد است. بعد از آماده نمودن مدارک با دنبال کردن مراحل در همین پیوند و اطلاعات داده شده، برای بارگذاری مدارک و طی مراحل ثبت نام وارد سامانه ثبت نام خواهید شد.)

همچنین ضرورت دارد که پس از تکمیل مراحل ثبت نام الکترونیکی و دریافت کد آموزشی وفق دستورالعمل درج شده در راهنمای ثبت نام بایستی اصل مدارک لازم را به آدرس پستی دانشگاه ایرانیان بصورت پست سفارشی ارسال نمایید. (یا بصورت مراجعه حضوری به واحد آموزش دانشگاه تحویل نمایید.)

خاطر نشان می سازد فرآیند ثبت نام و ارسال مدارک و تایید آنها زمان بر است، لذا اکیداً به پذیرفته شدگان محترم توصیه می گردد از همان ابتدای بازه زمانی فوق الذکر اقدامات لازم جهت نام نویسی را تا اخذ کد آموزشی (شماره دانشجویی) در سامانه ثبت نام موسوم به “ساما” انجام و پیگیری نمایید و به هیچ وجه این مهم را به روزهای پایانی مهلت ثبت نام در این مقطع موکول ننمایید.

*نکته‌ی مهم دیگری که بایستی به آن توجه داشته باشید این است که ظرفیت پذیرش رشته های محبوب این موسسه به سرعت تکمیل می شوند، لذا در نظر داشته باشید که در صورت تکمیل شدن ظرفیت مصوب پذیرش در هر رشته، از ثبت نام دیگر پذیرفته شدگان ممانعت بعمل خواهد آمد.

اکیداً توصیه می گردد تا اتمام مراحل ثبت نام (اخذ کد آموزشی) لازم است با ورود به سامانه ثبت نام، بطور مرتب و مکرر یاداشت های کارشناسان ثبت نام که در قسمت کارتابل برای شما درج می گردد را مشاهده و نسبت به رفع نواقص و تکمیل مدارک اقدام نمایید.

معاونت آموزش دانشگاه

اداره ثبت نام پذیرفته شدگان