اطلاعیه تمدید ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته (سراسری) مهرماه سال ۱۴۰۳ در موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

به اطلاع آن دسته از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته (سراسری) مهر ماه ۱۴۰۳ که هنوز موفق به نام‌نویسی در موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان نشده‌اند می‌رساند، جهت مساعدت با این دسته از افراد تاریخ ثبت نام در این مقطع تا یکشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ تمدید گردید.

خاطرنشان می‌گردد چنانچه فهرست نهایی اسامی ثبت نام شدگان به سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از طرف مؤسسه ارسال گردد پس از آن امکان ثبت نام برای پذیرفته شدگانی که ثبت نام ننموده‌اند مقدور نخواهد بود و قبولی این افراد کان لم یکن تلقی خواهد شد.

جهت شروع فرآیند ثبت نام می‌توانید به پیوند زیر مراجعه نمایید.

با توجه به اینکه فرآیند ثبت نام و ارسال مدارک و تایید آنها زمان بر است، اکیداً به پذیرفته شدگان محترم توصیه می گردد از همان ابتدای بازه زمانی فوق الذکر اقدامات لازم جهت نام نویسی را تا اخذ کد آموزشی (شماره دانشجویی) انجام دهند و به هیچ وجه این مهم را به روزهای پایانی ثبت نام در این مقطع موکول ننمایند.

همچنین با توجه به تجارب سنوات گذشته ظرفیت پذیرش رشته های محبوب این موسسه به سرعت تکمیل می‌شوند، لذا در نظر داشته باشید که در صورت تکمیل شدن ظرفیت مصوب پذیرش در هر رشته، از ثبت نام دیگر پذیرفته شدگان ممانعت بعمل خواهد آمد.

معاونت آموزش دانشگاه

اداره ثبت نام پذیرفته شدگان