جهت پرداخت شهریه از طریق “کارت بانکی وام” که بواسطه اخذ وام کالا و خدمات ایرانی از بانک قرض الحسنه مهر ایران دریافت داشته اید ضروریست راهنمای زیر را بدقت مطالعه و مراحل آن را اجرا نمایید.

۱- ابتدا به پیوند qmb.ir مراجعه نمایید.
۲- در صفحه باز شده منوی “مشاهده پذیرندگان” را انتخاب نمایید. (تصویر شماره ۱)

(تصویر شماره ۱)

۳- سپس گزینه “درگاه خرید” را انتخاب نمایید. (تصویر شماره ۲)

(تصویر شماره ۲)

۴- در صفحه درگاه خرید اطلاعات لازم (تصویر شماره ۳) را درج و در انتها کلید “ارسال رمز” را انتخاب نمایید.

شماره ترمینال: ۱۱۰۰۲۱۸۹
کد ملی پذیرنده: ۱۰۱۰۰۵۵۲۹۵۰
کد ملی مشتری: (کد ملی دانشجو درج گردد)
مبلغ: (مبلغی که از طذیق کارت مایل به پرداخت به دانشگاه می باشید)
کد امنیتی: (درج عددی را که در مستطیل با زمینه آبی رنگ زیر آن، نمایش داده می شود)

تذکر: در ورود اطلاعات در تصویر شماره ۳ زیر دقت داشته باشید. زیرا در صورت اشتباه در تکمیل پرسشنامه مذکور، واریز میلغ یا قابل شناسایی توسط بانک نمی باشد و یا ممکن است به پذیرنده دیگری غیر از دانشگاه وجه مذکور پرداخت می گردد.

(تصویر شماره ۳)

۵- سپس به شماره همراه دریافت کننده تسهیلات (دانشجو) کد رمز پویا ارسال (sms) می گردد.
۶- سپس شماره رمز ارسال شده بصورت پیامک را در قسمت “کد تایید” وارد نمایید و در ادامه کلید پرداخت را انتخاب کنید. (تصویر شماره ۴)

(تصویر شماره ۴)

۷- بعد از انجام پرداخت الکترونیکی صفحه جدید باز شده و اطلاعات پرداخت خود را مشاهده می نمایید. (تصویر شماره ۵)

(تصویر شماره ۵)

۸- فایل اطلاعات تصویر ۵ را ابتدا برای خود بایگانی نموده و متعاقبا فایل آنرا از طریق پیام رسان “تالار وبینار دانشجویان کارشناسی/کارشناسی ارشد دانشکده مربوطه” و با انتخاب پوشه “شهریه” در پست خود و خطاب به کاربر “Instructors”، تصویر آن را برای واحد مالی بصورت خصوصی جهت ثبت در سامانه ساما ارسال نمایید.