آغاز ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش با سوابق تحصیلی کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه سال ۱۴۰۲

بر اساس مصوبات شورای پذیرش سازمان سنجش آموزش کشور مقرر گردید، جهت ظرفیت خالی مانده رشته‌های تحصیلی مقطع کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۲ از طریق سوابق تحصیلی (معدل مدرک کاردانی) در نوبت بهمن‌ماه پذیرش انجام پذیرد.

لذا به اطلاع داوطلبان می‌رساند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت‌نام‌ و انتخاب رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به دفترچه راهنمای ثبت نام (منتشر شده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۸ مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اینجا) و توضیحات مندرج در اطلاعیه مربوط به پذیرش تکمیل ظرفیت بهمن ماه ۱۴۰۲ و با در نظر داشتن شرایط و ضوابط پذیرش نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام نمایند. (برای ورود به سامانه ثبت نام اینجا کلیک نمایید)

**مهلت ثبت نام از روز یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ تا روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ منحصراً از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش خواهد بود.  جهت بارگیری دفترچه انتخاب رشته این مرحله از پذیرش به (اینجا) مراجعه نمایید.

**متقاضیان گرامی میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

رشته های مورد پذیرش در مرحله تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی ناپیوسته (ورودی بهمن ۱۴۰۲)

موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

کد رشته محل