پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ (تکمیل ظرفیت)

براساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین جلسات پانزدهم و شانزدهم شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی مورخ ۱۳۹۹/۰۵/۰۴ و ۱۳۹۹/۰۸/۱۰، مقرر گردید در رشته‌محل‌هایی که ظرفیت آنها در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی تکمیل نشده و همچنین فاقد انتخاب رشته کننده مردود می باشند، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل تراز شده کارشناسی) بصورت متمرکز صورت پذیرد.

لذا به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در این مرحله می‌رساند که دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته از روز سه شنبه ۱۳۹۹/۰۹/۲۵ از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان منتشر خواهد شد و ثبت نام از متقاضیان نیز تا روز یکشنبه ۱۳۹۹/۰۹/۳۰ ادامه خواهد داشت.

امکان ارسال دیدگاه برای این نوشته وجود ندارد.