اولین بازدید دانشجویان روانشناسی از سرای احسان

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

اولین بازدید دانشجویان کارشناسی روانشناسی موسسه آموزش عالی ایرانیان از مرکز نگهداری و توانبخشی بیماران روان مزمن سرای احسان

در پی تنظیم تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی موسسه آموزش عالی ایرانیان و سرای احسان اولین بازدید دانشجویان روانشناسی در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ با حضور دانشجویان ، استاد راهنما و مسئول واحد روانشناسی سرای احسان برگزار شد. مصاحبه با حضور دو مددجوی اسکیزوفرنیا و یک مددجوی دو قطبی توسط استاد راهنما انجام شد که در طی آن دانشجویان در دو مصاحبه اول با نحوه مصاحبه و ارزیابی بیمار ، استفاده از فرم های شرح حال و وضعیت روانی و روش ارتباط با بیماران آشنا شده و مصاحبه سوم با مشارکت دانشجویان و پرسش و پاسخ با مددجو صورت گرفت. در ادامه دانشجویان به بازدید از قسمتهای مختلف مرکز اعم از بخش های تخصصی نگهداری مردان و زنان ، خانه های حمایتی ، کارگاه توانبخشی ، کارگاه تربیت بدنی و … پرداختند .