گزارش حضور دانشجویان روانشناسی بالینی در بیمارستان روانپزشکی رازی

بیمارستان رازی  که امروزه با نام ” مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی رازی ” فعال است در سال ۱۲۹۸ تحت عنوان ” دارالمجانین”  یا ” تیمارستان تهران” شروع به کار نمود.  هر چند اوایل فقط به امر نگهداری و درمان بیماران روانی می‌­پرداخت اما امروزه نه تنها امر آموزش دانشجویان به آن اضافه گردیده است بلکه به عنوان مرکز ثقل کلیه امور بیماران روانی کشور مطرح می­‌باشد.

در همین راستا “موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان” تفاهم نامه ای در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۰۱ با بیمارستان رازی منعقد نموده است. طبق این تفاهم نامه دروس عملی و کاروزی دانشجویان در بیمارستان رازی برگزار می شود. بطور مثال در ترم بهمن سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ درس ارزیابی بالینی (۱) دانشجویان کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در بیمارستان رازی با حضور استاد درس تشکیل گردید.