نحوه ثبت نام و پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی

موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در سه مقطع زیر هر ساله از طریق سازمان سنجش آموزش کشور دانشجو می‌پذیرد:

1. کارشناسی (کارشناسی پیوسته)
  2. کاردانی به کارشناسی (کارشناسی ناپیوسته)
  3. کارشناسی ارشد

در حال حاضر تنها در مقطع کارشناسی ارشد داوطلبان از طریق شرکت در “آزمون کنکور کارشناسی ارشد” پذیرفته می شوند و بعد از قبولی، اسامی پذیرفته شدگان از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به این موسسه آموزش عالی جهت ثبت نام اعلام میگردد.

در دو مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیاز به کنکور ندارند و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور و بر اساس معدل دوره متوسطه) و پس از بررسی توسط سازمان سنجش، اسامی پذیرفته شدگان به این موسسه آموزش عالی جهت ثبت نام اعلام میگردد.

توجه: خارج از فرآیندهای سازمان سنجش هیچ داوطلبی در این موسسه نام نویسی نمی گردد.

در ذیل جدول اعلامی توسط سازمان سنجش آموزش کشور آورده شده است. لطفا به برنامه زمانبندی تعیین شده توجه و در زمان مناسب در سایت این سازمان (sanjesh.org) در مقطع و رشته موردنظر خود ثبت نام نمایید.

در ضمن در دفترچه ثبت نام و راهنمای انتخاب رشته، عنوان این موسسه (جهت سهولت) ” موسسه غیرانتفاعی مجازی ایرانیان ” درج گردیده است.

نکته: تاریخ های اعلام شده زیر به طور مداوم طبق اطلاعیه‌های سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور بروزرسانی می‌گردد.

(برنامه زمانی و تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمونهای سراسری سال ۱۴۰۴)
ردیف شرح فرآیند سراسری نوبت اول سراسری نوبت دوم دکتری کارشناسی ارشد کاردانی به کارشناسی
۱ زمان ثبت نام

۱۴۰۳/۰۸/۲۰

۱۴۰۳/۰۸/۲۶

نیمه دوم اسفند ماه سال ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۰۷/۲۹

۱۴۰۳/۰۸/۰۵

۱۴۰۳/۰۷/۲۲

۱۴۰۳/۰۷/۲۸

مرحله اول ۱۴۰۴/۰۳/۲۵

۱۴۰۴/۰۳/۳۱

(رشته های با سوابق تحصیلی)

از ۱۴۰۴/۰۶/۰۲

۱۴۰۴/۰۶/۰۷

۲ اجرای آزمون پنجشنبه و جمعه
۱۱ و ۱۴۰۴/۰۲/۱۲

پنجشنبه و جمعه

۰۵ و ۱۴۰۴/۰۴/۰۶

عصر پنجشنبه

۱۴۰۳/۱۲/۰۲

صبح و عصر پنجشبه ۱۴۰۳/۱۲/۰۲

صبح و عصر جمعه ۱۴۰۳/۱۲/۰۳

جمعه ۱۴۰۴/۰۶/۰۷

(برنامه زمانی و تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمونهای سراسری سال ۱۴۰۳)
شرح فرآیند سراسری

کارشناسی ناپیوسته

(کاردانی به کارشناسی)

کارشناسی ارشد
تاریخ ثبت نام در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور

پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

(بدون کنکور)

نیمه دوم مرداد ماه ۱۴۰۳

پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

(بدون کنکور)

۱۴۰۳/۰۳/۲۷ الی ۱۴۰۳/۰۴/۰۳

۱۴۰۲/۰۸/۰۷ الی ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
تاریخ برگزاری آزمون – – – – – – ۱۴۰۲/۱۲/۰۴

پذیرفته شدگان سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور که اسامی آنها در پرتال سازمان مذکور اعلام گردیده است، می‌توانند بسته به نوع رشته و مقطع قبولی خود یکی از گزینه‌های (باکس‌های) زیر را انتخاب نمایند.