تمدید مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی سراسری مهرماه ۱۴۰۲

بدین‌وسیله به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته‌ برای رشته‌محل‌های پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۲ می‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا کنون جهت ثبت نام و  انتخاب رشته اقدامی بعمل نیاورده اند، ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا پایان روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۰۹ نسبت به انتخاب رشته و یا ویرایش آن اقدام نمایند. لذا ضرورت دارد متقاضیان گرامی در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه‌های راهنمای مذکور و مندرجات اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان مراجعه و نسبت به ثبت نام و ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام نمایند. جهت دانلود دفترچه ملاک عمل راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته (اینجا) و برای ورود به سامانه ثبت نام (اینجا) کلیک نمایید. * متقاضیان گرامی میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

رشته های مورد پذیرش کارشناسی پیوسته (سراسری) ورودی مهر ۱۴۰۲ موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

ردیف کد رشته محل عنوان رشته مندرج در صفحه xxx دفترچه
۱ ۱۲۴۸۱ مهندسی کامپیوتر ۱۱۰