اطلاعیه آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ سازمان سنجش آموزش کشور

به اطلاع آن دسته از متقاضیانی که در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۳ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی جهت انتخاب رشته مجاز شناخته شده‌اند می‌رساند، با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (دانلود) و با توجه به نتیجه اعلام شده در کارنامه اعلام نتایج اولیه، کدرشته محل‌های مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب نموده و در فرم انتخاب رشته درج نمایند.

متقاضیان پس از اطمینان از صحت رشته محل‌های انتخابی خود، می‌توانند از روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۲ از طریق ورود به پرتال “سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور (سازمان سنجش)” (اینجا) با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه و کد رهگیری که در پایان ثبت‌نام اولیه توسط سیستم به متقاضی داده شده است، نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی و تکمیل فرم مذکور اقدام نمایند.

پس از تأئید نهایی رشته‌های انتخابی توسط متقاضی، رسید توسط سیستم در اختیار وی قرار داده خواهد شد در غیر اینصورت فرآیند انتخاب رشته تکمیل نگردیده است.

برای مشاهده متن کامل اطلاعیه “سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور (سازمان سنجش)” در این خصوص به (اینجا) مراجعه نمایید.

** متقاضیان مجاز به انتخاب رشته میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

فهرست رشته های مورد پذیرش مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

(کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳)

کد رشته محل

عنوان رشته