آغاز ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی و بدون آزمون کارشناسی پیوسته (سراسری) سازمان ملی سنجش مهر ماه ۱۴۰۳

اطلاعیه ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی پیوسته (سراسری) دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مهر ماه ۱۴۰۳

به اطلاع متقاضییان ثبت‌نام و انتخاب رشته‌ برای رشته‌محل‌های پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۳ می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از روز چهارشنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۴ آغاز و در روز یکشنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۸ پایان می‌پذیرد. متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوطه در روزهای فوق نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته به روش اینترنتی، اقدام نمایند. (ثبت نام)

داوطلبان ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب کد رشته محل‌های مورد علاقه خود اقدام نمایند (برای دانلود دفترچه راهنمای آزمون اینجا کلیک کنید).

لازم به توضیح است پذیرش در برخی از رشته های امتحانی مذکور بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی صورت خواهد پذیرفت. براین اساس ثبت نام و پذیرش در تمامی رشته های موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در مقطع کارشناسی پیوسته، بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) صورت می‌پذیرد.

** متقاضیان گرامی میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

فهرست رشته های دارای پذیرش مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

(کارشناسی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۳)

کد رشته محل

عنوان رشته