معرفی دانش آموختگان برگزیده موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان، جناب آقای سلیمی و سرکار خانم اژدری پیله رودی

با کمال مسرت و افتخار به اطلاع می‌رسانیم که برخی از دانشجویان پرتلاش و شایسته دانشکده روانشناسی موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان موفق به قبولی در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری شده‌اند.

بر این اساس زین پس مشخصات این دسته از عزیزان در وب سایت رسمی دانشگاه منعکس خواهد شد تا تقدیری بر تلاشهای ارزشمند ایشان در مسیر علم آموزی و علم پروری باشد. امید که ترقی و رشد در تمامی جنبه‌های انسانی همواره همراه و بدرقه راه زندگی شما عزیزان باشد.

فریبا اژدری پیله رودی - دانشگاه الکترونیکی ایرانیان

سرکار خانم فریبا اژدری پیله رودی

دانش‌آموخته‌ی کارشناسی روانشناسی
ورودی بهمن ماه سال ۱۳۹۸؛
قبولی در مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی
گرایش بالینی کودک و نوجوان
جلال سلیمی - دانشگاه الکترونیکی ایرانیان

جناب آقای جلال سلیمی

دانش‌آموخته‌ی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
ورودی مهر ماه سال ۱۴۰۱؛
قبولی در مقطع دکتری روانشناسی سلامت
دانشگاه کرج

این موفقیت درخشان نتیجه پشتکار، تلاش و تعهد این عزیزان به تحصیل و پیشرفت علمی است.

این دستاورد ارزنده را به ایشان، خانواده‌های محترمشان، اساتید و کارکنان دانشگاه تبریک عرض می‌نماییم و برای آنان در ادامه مسیر تحصیلی و حرفه‌ای، آرزوی توفیقات روزافزون داریم. امید که با تداوم تلاش و همت دانشجویان محترم دانشگاه، شاهد افتخارات بیشتری برای دانشگاه ایرانیان و جامعه علمی کشور باشیم.

دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی