اطلاعیه‌ درخصوص اعلام زمان ثبت‌نام مجدد داوطلبان، مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نام کنندگان در آزمون‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸

طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور و بر اساس اطلاعیه مورخ ۱۳۹۷/۰۹/۲۶، بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ (برای پذیرش در دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی) میرساند اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبانی که در زمان مقرر (از تاریخ ۱۳۹۷/۰۹/۱۶ لغایت ۱۳۹۷/۰۹/۲۵) در آزمون مذکور ثبت‌نام نموده‌اند از روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۸ تا روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۰۱ بر روی پایگاه اطلاع رسانی آن سازمان به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما، با مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامd خود، در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند. ضمناً به منظور مساعدت با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگردیده‌اند، ترتیبd اتخاذ گردیده که در بازه زمانی فوق (۱۳۹۷/۱۱/۲۸ لغایت ۱۳۹۷/۱۲/۰۱) این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند. برای مشاهده دفترچه راهنمای آزمون دوره های کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۸ (اینجا) را کلیک نمایید.