اطلاعیه صدور دانشنامه دانش آموختگان ورودی سال ۱۳۹۳

به استحضار می‌رساند دانش‌آموختگان ورودی سال ۱۳۹۳، که تاکنون نسبت به درخواست صدور دانشنامه اقدام نکرده‌اند با همراه داشتن مدارک زیر به واحد آموزش این مؤسسه مراجعه نمایند: ۱- اصل شناسنامه (تصویر صفحه اول و توضیحات، درصورتیکه اطلاعات شناسنامه‌ای دانش‌آموخته تغییر یافته باشد.) ۲- اصل کارت ملی ۳- اصل کارت نظام وظیفه ۴- دو قطعه عکس رنگی ۴×۳ (تمام رخ، زمینه سفید و اخیراً تهیه شده باشد.) ۵- اصل گواهی موقت (استرداد مدرک مذکور جهت دریافت دانشنامه الزامی است.) ۶- اصل دانشنامه مقطع قبلی به همراه تصویر آن ۷- تصویر فیش واریزی (در محل دانشگاه انجام می‌گردد.) توجه نمائید درخواست صدور دانشنامه مستلزم تسویه مالی با صندوق رفاه وزارت علوم می‌باشد. لازم به ذکر است ارائه کلیه مدارک جهت صدور دانشنامه الزامی است. زمان مراجعه حضوری شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۶:۰۰ می‌باشد. درصورت وجود هرگونه سؤال با داخلی ۴۰۵ تماس حاصل نمائید.