قابل توجه داوطلبین پذیرش در موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان جهت ورود به دوره های کارشناسی مهرماه سال ۱۳۹۹

ثبت نام و انتخاب رشته در پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) سازمان سنجش و آموزش کشور برای مهرماه سال ۱۳۹۹

به اطلاع علاقمندان به تحصیل در مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در مقطع کارشناسی پیوسته میرساند؛ مطابق اطلاعیه سایت سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی (به شیوه بدون کنکور) در وب سایت مذکور از روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ آغاز خواهد شد و در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ پایان می پذیرد. برای مشاهده این اینجا کلیک کنید. کلیه داوطلبان و متقاضیان میبایست بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوطه (معدل کتبی و یا کل دیپلم طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) در روزهای فوق به پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم انتخاب رشته به روش اینترنتی، اقدام نمایند. برای دریافت دفترچه راهنما و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی ۱۳۹۹ (اینجا) کلیک کنید.

رشته های دارای پذیرش موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در شیوه صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (بدون کنکور) سازمان سنجش آموزش کشور سال ۱۳۹۹

ردیف کد رشته محل گروه تحصیلی عنوان رشته ظرفیت پذیرش
۱ ۱۳۰۱۹ علوم ریاضی وفنی مهندسی کامپیوتر ۱۰۰