جهت پرداخت شهریه از طریق “کارت بانکی وام” که بواسطه اخذ وام کالا و خدمات ایرانی از بانک قرض الحسنه مهر ایران دریافت داشته اید ضروریست راهنمای زیر را بدقت مطالعه و مراحل آن را اجرا نمایید.

۱- ابتدا به پیوند qmb.ir مراجعه نمایید.

۲- در صفحه باز شده منوی “مشاهده پذیرندگان” را انتخاب نمایید. (تصویر شماره ۱)

(تصویر شماره ۱)

۳- سپس گزینه “درگاه خرید با شماره کارت” یا “درگاه خرید از طریق کد ملی” را انتخاب نمایید. (تصویر شماره ۲)

(تصویر شماره ۲)

۴- در صفحه درگاه خرید اطلاعات لازم (تصویر شماره ۳) را درج و در انتها کلید “ارسال رمز” را انتخاب نمایید.

شماره ترمینال: ۱۱۰۰۲۱۸۹

کد ملی پذیرنده: ۱۰۱۰۰۵۵۲۹۵۰

کد ملی مشتری: (کد ملی دانشجو درج گردد)

مبلغ: (مبلغی که از طریق کارت مایل به پرداخت به دانشگاه می باشید)

کد امنیتی: (درج عددی را که در مستطیل با زمینه آبی رنگ زیر آن، نمایش داده می شود)

تذکر: در ورود اطلاعات در تصویر شماره ۳ زیر دقت داشته باشید. زیرا در صورت اشتباه در تکمیل پرسشنامه مذکور، واریز میلغ یا قابل شناسایی توسط بانک نمی باشد و یا ممکن است به پذیرنده دیگری غیر از دانشگاه وجه مذکور پرداخت می گردد.

(تصویر شماره ۳)

۵- سپس به شماره همراه دریافت کننده تسهیلات (دانشجو) کد رمز پویا ارسال (sms) می گردد.

۶- سپس شماره رمز ارسال شده بصورت پیامک را در قسمت “کد تایید” وارد نمایید و در ادامه کلید پرداخت را انتخاب کنید. (تصویر شماره ۴)

(تصویر شماره ۴)

۷- بعد از انجام پرداخت الکترونیکی صفحه جدید باز شده و اطلاعات پرداخت خود را مشاهده می نمایید. (تصویر شماره ۵)

(تصویر شماره ۵)

۸- فایل اطلاعات تصویر ۵ را ابتدا برای خود بایگانی نموده و متعاقبا فایل آنرا از طریق پیام خصوصی در پیامرسان شماره ۳ موجود در تالار وبینار دانشکده مربوطه، خطاب به کارشناس دانشکده مربوطه ارسال نمایید.

همچنین جهت دریافت راهنمایی در مورد نحوه پرداخت شهریه از “کالا کارت” بانک مهر ایران می توانید از لینک زیر استفاده نمایید.