در این بخش اساتید می توانند فایل ها و جزوات خود را جهت استفاده دانشجویان در سامانه بارگزاری نمایند. لذا در این راهنما در بخش اول نحوه باگزاری فایل توسط اساتید و در بخش دوم نحوه دریافت آنها برای دانشجویان تشریح شده است.

راهنمای ویژه اساتید

۱- در گام اول استاد می بایست به سامانه متصل شده و وارد کلاس مربوطه گردد.

۲- در کلاس با کلیک روی گزینه “فایل ها و منابع درسی” (مطابق تصویر شماره ۱) وارد بخش مربوطه گردید.

(تصویر شماره ۱)

۳- پس از ورود روی گرینه “ویرایش” کلیک کنید. اکنون می توانید با کشیدن و رها کردن (مطابق تصویر شماره ۲) فایل های خود را بارگزاری کرده و در نهایت گزینه “ذخیره تغییرات” را کلیک نمایید. لازم است قبل از بارگزاری فایل ها به موارد زیر دقت فرمایید:

– حجم هر فایل حداکثر ۱۰ مگابایت باشد.

– نام فایل با حروف انگلیسی باشد.

(تصویر شماره ۲)

۴ در صورت نیاز می توانید با کلیک روی گزینه “ساخت پوشه” و ورود به آن (مطابق تصویر شماره ۳) اقدام به گروه بندی فایل های خود نمایید.

(تصویر شماره ۳)

۵- در صورت نیاز به حذف فایل می توانید ابتدا روی نام فایل در پنجره مدیرت فایل ها کلیک نموده و پس از باز شدن پنجره ویرایش (مطابق تصویر شماره ۴) گزینه “حذف” را انتخاب کنید.

(تصویر شماره ۴)

راهنمای ویژه دانشجویان

۱- در گام اول می بایست به سامانه متصل شده و وارد کلاس مربوطه گردد.

(تصویر شماره ۱)

۳- پس از باز شدن پنجره  (مطابق تصویر شماره ۲) قادر خواهید بود با کلیک رو نام هر فایل اقدام به دانلود آن نمایید. لازم به ذکر است با کلیک روی گزینه “دریافت کل محتوای پوشه” می توانید کلیه فایل های موجود را به یک باره دریافت کنید.

(تصویر شماره ۲)