بازدید کننده گرامی شما می توانید مدارک (گواهی نامه موقت/ دانشنامه) صادر شده موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان را به دو روش زیر استعلام نمایید:

۱- استعلام از طریق کد QR

در این روش می توانید با قرار دادن دوربین گوشی موبایل بر روی کد QR مندرج روی مدارک یا گواهی های صادره (مندرج در پایین مدارک تحصیلی – مطابق تصویر زیر) و اسکن آن، بصورت خودکار به سامانه سجاد امور دانشجویان وزارت علوم متصل شده و صحت مدرک موردنظر را مشاهده نمایید.

توجه: در صورتی که گوشی هوشمند شما فاقد نرم افزار بارکد خوان است می توانید یکی از نرم افزارهای بارکدخوان موجود در “Google Play Store” و یا “کافه بازار” را دانلود نموده و بر روی گوشی خود نصب نمایید.

۲- استعلام در سامانه سجاد وزارت علوم تحقیقات و فناوری (سازمان امور دانشجویان) با استفاده از کد صحت

در این روش می بایست پس از مراجعه به سامانه سجاد (اینجا کلیک کنید)، کد صحت مندرج بر روی مدارک تحصیلی یا گواهی های صادره را در قسمت مربوطه وارد نموده و گزینه تایید را کلیک نمایید و یا به روشی ساده تر، از طریق وارد کردن لینک مربوطه مستقیما وارد صفحه ی مذکور شده و استعلام مدرک را دریافت نمایید.
جهت مشاهده بخشنامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری در این خصوص اینجا کلیک کنید.