اولین کارگاه جامع تربیت مربی سالمندی “مرکز آینده پژوهی سلامت و خانواده” با همکاری موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان – مهر ماه ۱۴۰۳

به اطلاع دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده روانشناسی موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان می‌رساند که به مناسبت روز جهانی سالمندان به همت “مرکز آینده پژوهی سلامت و خانواده” و “موسسه آموزش عالی خوارزمی قشم” و با حضور و همکاری “موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان”، کارگاه جامع و تخصصی تربیت مربی سالمندی با حضور اساتید برگزیده این حوزه در مورخ ۱۱ و ۱۲ مهر ماه سال ۱۴۰۳ به صورت حضوری و آنلاین برگزار می گردد.

بر این اساس مبلغ ۲ میلیون تومان به عنوان شهریه حضور آنلاین و مبلغ ۳ میلیون تومان به عنوان شهریه حضور در محل برگزاری این کارگاه در موسسه آموزش عالی خوارزمی قشم در نظر گرفته شده است که موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان تمامی این مبالغ را برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده روانشناسی خود تقبل نموده است. لذا حضور دانشجویان مقطع ارشد و یا فارغ التحصیلان مقطع ارشد دانشگاه الکترونیکی ایرانیان در این کارگاه رایگان خواهد بود.

• حضور در این کارگاه طبق برنامه زمانی زیر، ضمن بهره مندی از مطالب ارزشمند اساتید بنام این حوزه به همراه ضیاف ناهار و پذیرایی خواهد بود.
  • حضور فیزیکی افراد در این کارگاه به دلیل محدودیت ظرفیت سالن برگزاری محدود می‌باشد.
  • حضور آنلاین فارغ التحصیلان و دانشجویان کارشناسی ارشد روانشناسی موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در این کارگاه رایگان و بدون محدودیت می‌باشد.
  • به دانشجویان و یا فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد حاضر در این کارگاه از سوی “مرکز آیند پژوهی سلامت و خانواده” گواهی گذراندن این دوره تخصصی ارائه خواهد شد.

برای ثبت نام در اولین کارگاه جامع تربیت مربی سالمندی، حداکثر تا انتهای روز دوشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۹ مطابق مراحل زیر اقدام نمایید:

1. وارد سامانه سایای خود شوید.
  2. وارد “تالار وبینار دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده روانشناسی” شوید.
  3. از طریق پیامرسان خصوصی شماره ۳، درخواست ثبت نام خود را به همراه اطلاعات هویتی خود طی یک پیام خصوصی برای کارشناس محترم دانشکده روانشناسی ارسال نمایید:
    1. نام و نام خانوادگی
    2. شماره دانشجویی
    3. کد ملی
    4. تلفن همراه
    5. رشته و گرایش
    6. ایمیل
    7. نوع حضور خود در این کارگاه را قید نمایید. (حضوری و یا آنلاین)
    8. اولویت پذیرش حضوری در محل کارگاه با متقاضیان ممتاز مقطع ارشد دانشکده روانشناسی خواهد بود.

پس از ارسال این موارد، اطلاعات تکمیلی به صورت تلفنی و یا بصورت متنی در پاسخ به پیام متقاضی به اطلاع وی رسانده خواهد شد.

برنامه زمانبندی کارگاه

برنامه زمان بندی کارگاه تربیت مربی سالمندی

۱۱ و ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۳

[ روز اول کارگاه ]

ساعت عناوین مدرسین
۰۸:۴۵ الی ۰۹:۰۰ معرفی و مقدمه

آقای دکتر احدی

(استاد تمام دانشگاه و رئیس مرکز آینده پژوهی سلامت و خانواده)

۰۹:۰۰ الی ۱۰:۱۵ اختلالات روانپزشکی و نحوه مدیریت آن در سالمندی

خانم دکتر احدی

(متخصص اعصاب و روان, عضو هیات علمی توانبخشی و سلامت اجتماعی)

۱۰:۱۵ الی ۱۰:۳۰

استراحت ⏳

۱۰:۳۰ الی ۱۲:۰۰ روان درمانی در سالمندی

آقای دکتر منشی

(عضو هیات علمی آینده پژوهی سلامت و خانواده)

۱۲:۰۰ الی ۱۳:۰۰ ناهار و نماز ⏳
۱۳:۰۰ الی ۱۴:۱۵ اختلالات شناختی و نحوه مدیریت آن در سالمندی

خانم دکتر منیژه اسلامی (غیرحضوری) آمریکا

(فلوشیپ مغز و اعصاب رفتاری دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو)

۱۴:۱۵ الی ۱۴:۳۰ استراحت ⏳
۱۴:۳۰ الی ۱۵:۳۰ سالمندی در اسلام

آقای دکتر محسن حاج باباییان

(پژوهشگر ارشد سازمان صدا و سیما)

۱۵:۳۰ الی ۱۵:۴۵ استراحت ⏳
۱۵:۴۵ الی ۱۷:۱۵ افسردگی و دمانس، شباهت و تفاوت از نظر شناختی و عاطفی

پروفسور جعفری (غیرحضوری) فرانسه

(دانشیار دانشگاه فرانسه)

[ روز دوم کارگاه ]

۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ روان درمانی در سالمندی

آقای دکتر خلعتبری

(دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی)

۱۲:۰۰ الی ۱۳:۰۰ استراحت ⏳
۱۳:۰۰ الی ۱۴:۱۵ راه کارهای شادکامی در سالمندی

آقای دکتر مجید صفاری نیا

(ریاست انجمن روانشناسی اجتماعی)

۱۴:۱۵ الی ۱۴:۳۰ استراحت ⏳
۱۴:۳۰ الی ۱۵:۳۰ تغذیه و سبک زندگی سالم برای سالمندی

آقای دکتر شکرگزار

(عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی)

۱۵:۳۰ الی ۱۵:۴۵ استراحت ⏳
۱۵:۴۵ الی ۱۷:۰۰ ابزارهای تشخیصی و درمانی مرتبط با سالمندی

آقای دکتر ابراهیم زاده

(هیات علمی دانشگاه و پژوهشگر پسادکتری IPM)

نکته:

آن دسته از فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان که به سامانه سایا دسترسی نداشته و تمایل به حضور در این کارگاه را دارند می‌توانند از طریق این پیوند و تماس با کارشناس محترم دانشکده روانشناسی و ارائه مشخصات خواسته شده، جهت ثبت نام اقدام نمایند.

مهلت ثبت نام به پایان رسید.

لینک حضور در تالار وبینار “اولین کارگاه جامع تربیت مربی سالمندی” به زودی در دسترس متقاضیان ثبت نام شده قرار خواهد گرفت.

آدرس محل برگزاری کارگاه:

تهران، خیابان مفتح جنوبی، خیابان ورزنده، پلاک ۲۱ – مجتمع آموزش عالی خوارزمی قشم

حضور تنها برای افراد ثبت نام شده میسر می‌باشد.

اطلاعات این صفحه به طور مداوم بروز خواهد شد.

فرصت ثبت نام محدود بوده و با رسیدن به حد نصاب از ثبت نام‌های جدید ممانعت به عمل خواهد آمد.

اطلاعات تکمیلی و شیوه ثبت نام و یا ارسال مقالات بزودی در همین صفحه به اطلاع متقاضیان و علاقمندان خواهد رسید.

اساتید و سخنرانان مدعو از موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

دکتر سعیده مصافی