آخرین مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی کارشناسی (بدون آزمون) سراسری – مهرماه ۱۴۰۳

به اطلاع متقاضیان ثبت نام در این مرحله از پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی کارشناسی (بدون آزمون) سراسری می‌رساند که به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن‌ دسته از متقاضیانی که تا کنون برای ثبت‌نام اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده است که تا روز سه‌شنبه به‌ تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۳ بتوانند نسبت به ثبت‌نام در این مرحله اقدام نمایند.
لذا ضرورت دارد متقاضیان در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و با فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیازِ ثبت‌نام به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.
ضمناً آن ‌دسته از متقاضیانی که قبلاً در این مرحله ثبت‌نام نموده‌اند نیز می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند. (سامانه ثبت نام)

**  آن دسته از متقاضیانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق الذکر نسبت به مشاهده و ویرایش موارد قابل اصلاح و کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.
  داوطلبان ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب کد رشته محل‌های مورد علاقه خود اقدام نمایند (برای دانلود دفترچه راهنمای آزمون اینجا کلیک کنید).

** متقاضیان عزیز؛ ضرورت دارد در گام اول ثبت نام، ابتدا در قسمت خرید کارت اعتباری ثبت نام “سریال ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری شهریور ماه سال ۱۴۰۳” را انتخاب نموده و هزینه آن را بپردازند. (خرید کارت اعتباری سازمان ملی سنجش)

** متقاضیان گرامی می‌توانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

فهرست رشته های دارای پذیرش مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

(کارشناسی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۳)

ردیف

کد رشته محل