آغاز ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی می‌رساند، با توجه به نکات مندرج در اطلاعیه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور و همچنین با در نظر داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون، متقاضیان می‌توانند از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۲ لغایت روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۸ به سامانه ثبت نام سازمان مراجعه نمایند. (ورود به سامانه ثبت نام)

متقاضیان ضمن اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیرایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثارگران (مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون)، در صورتی که واجد شرایط هستند، می‌توانند حداکثر در دو رشته امتحانی (یک رشته اصلی و یک رشته شناور) متقاضی ثبت‌نام در این آزمون شوند.

ثبت‌نام در این آزمون منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org انجام می‌پذیرد.