آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سال ۱۴۰۲ در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی می‌رساند، ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ از روز چهار‌شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۱۶ آغاز و در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۲۳ پایان می‌پذیرد. ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام می‌شود. (برای ورود به سامانه ثبت نام اینجا کلیک کنید) دفترچه راهنمای ثبت نام، همزمان با شروع ثبت نام، در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش در دسترس قرار گرفته است (برای دانلود دفترچه راهنما اینجا کلیک کنید). این دفترچه حاوی شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیرایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثارگران (مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون) است. داوطلبان در صورتی که دارای شرایط مذکور باشند، می‌توانند حداکثر در دو رشته امتحانی (طبق ضوابط از رشته‌‌های امتحانی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام) متقاضی ثبت‌نام در این آزمون شوند. دفترچه مذکور حاوی شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیرایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثارگران (مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون) است. داوطلبان در صورتی که دارای شرایط مندرج در دفترچه آزمون باشند، می‌توانند حداکثر در دو رشته امتحانی (طبق ضوابط) متقاضی ثبت‌نام شوند.