آغاز ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش با سوابق تحصیلی کارشناسی پیوسته (سراسری) بهمن ماه سال ۱۴۰۲

بر اساس مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو مقرر گردید برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۲ ظرفیت آنها تکمیل نشده، پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (معدل دیپلم) برای نوبت بهمن ماه انجام پذیرد.

لذا به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب‌رشته جهت شرکت در این مرحله می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب‌رشته به صورت اینترنتی از روز سه‌‌شنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۳ آغاز و تا روز یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ ادامه خواهد داشت. (برای ورود به سامانه ثبت نام به اینجا مراجعه نمایید)

لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب‌رشته حاوی شرایط و ضوابط پذیرش دوره مذکور از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل دسترس می‌باشد. (جهت بارگیری از اینجا اقدام نمایید)

** متقاضیان گرامی میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

رشته های مورد پذیرش در مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی پیوسته (ورودی بهمن ۱۴۰۲)

موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

ردیف عنوان رشته کد رشته محل مندرج در صفحه xxx دفترچه