اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ و نحوه ثبت نام در شیوه پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری مهرماه سال ۱۳۹۹

بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری مهر ماه سال ۱۳۹۹ می رساند، دفترچه راهنمای ثبت نام و جدول کدرشته محل های مربوط به پذیرش در رشته های تحصیلی که پذیرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی و یا کل دیپلم طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) صورت می گیرد از تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۰۸ بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت. ثبت نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته های تحصیلی فوق منحصراً به صورت اینترنتی از روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ آغاز و در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ پایان می پذیرد. لذا کلیه داوطلبان و متقاضیان می توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی و یا کل دیپلم طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در روزهای فوق به پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۰۰ کدرشته) به روش اینترنتی، اقدام نمایند.