اطلاعیه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور درخصوص اعلام زمان مجدد ثبت نام داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی که در مهلت تعیین شده (۱۳۹۸/۰۹/۱۶ لغایت ۱۳۹۸/۰۹/۲۸) نتوانسته‌اند نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذکور اقدام نمایند می‌رساند، مهلت مجدد برای ثبت‌نام‌ در آزمون‌ مذکور از روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ تا روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ در نظر گرفته شده است که داوطلبان می‌توانند منحصراً از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org در این خصوص اقدام نمایند. برای مشاهده اطلاعیه مندرج در وب سایت سازمان سنجش آموزش کشور (اینجا) کلیک نمایید.