اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی مرحله پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال ضمن عرض تبریک، به اطلاع عزیزانی که در مؤسسه غیرانتفاعی و غیردولتی الکترونیکی ایرانیان در مرحله پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ پذیرفته شده اند می‌رساند، تاریخ مراجعه جهت ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده متعاقبا از طریق اطلاعیه های مندرج در وب سایت موسسه و همچنین ارسال پیامک به شماره تلفن همراه پذیرفته شدگان اعلام خواهد شد.

تذکرات مهم:

۱- داوطلبانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی با آزمون یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان رشته‌های پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی قرار گرفته‌اند توجه داشته باشند که منحصراً می‌توانند در یکی از کدرشته‌محلهای قبولی ثبت‌نام نمایند و به عبارتی مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نمی‌باشند در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد. بدیهی است ثبت‌نام در یکی از کدرشته محلها به منزله انصراف از کدرشته‌ی دیگر می‌باشد. ۲- کلیه پذیرفته‌شدگان می‌بایست حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۳۱ دارای مدرک دیپلم نظام‌ قدیم آموزش متوسطه، پیش‌دانشگاهی نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی، دیپلم نظام آموزشی جدید (نظام آموزشی ۳-۳-۶) و یا مدرک کاردانی (فوق‌ دیپلم) باشند. بدیهی است در غیر اینصورت مجاز به ثبت‌نام نخواهند بود. ۳- کلیه پذیرفته‌شدگان دوره روزانه خواه در رشته قبولی ثبت‌نام نمایند و یا ننمایند حتی با دادن انصراف قطعی از تحصیل مجاز به ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ به منظور انتخاب رشته‌های دوره روزانه نخواهند بود. ۴- کلیه پذیرفته‌شدگان می‌بایست در زمان مقرر برای ثبت‌نام به مؤسسه محل قبولی خود مراجعه نمایند. بدیهی است عدم ثبت‌نام در زمان مقرر به منزله انصراف قطعی از تحصیل آنان تلقی خواهد شد. ۵- با توجه به مصوبه جلسه مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲ شورای سنجش و پذیرش دانشجو پذیرفته‌شدگان لازم است در زمان مراجعه به موسسه محل قبولی مبلغ ۲۷۵.۰۰۰ (دویست و هفتاد و پنج هزار) ریال بایت هزینه ثبت‌نام در این مرحله به موسسه محل قبولی پرداخت نمایند.