بازدید دانشجویان رشته روانشناسی از مرکز مشاوره روانبان

در روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح، دانشجویان درس “روانشناسی تجربی” همراه با استاد محترم این درس سرکار خانم دکتر پیروی در مرکز مشاوره روانبان حاضر شدند تا به عنوان بخشی از واحد عملی این درس و به منظور آشنایی با طرز کار دستگاه نوروفیدبک بازدید مختصری از این مرکز داشته باشند.

در ابتدا درباره مناطق مختلف مغز، امواج مغزی، تقسیم‌بندی سر و نحوه قرار گرفتن الکترودها روی سر و لاله گوش، به‌صورت تئوری، مطالبی توسط نوروتراپیست مرکز برای دانشجویان ارائه شد. سپس از بین دانشجویان یک دانشجوی دختر و یک دانشجوی پسر انتخاب شدند تا به‌صورت عملی تفاوت امواج مغزی در زنان و مردان به دانشجویان نشان داده شود.

در ادامه دانشجویان به گروه‌های ۴نفری تقسیم شدند و وسایل در اختیار آنها قرار گرفت تا با نظارت نوروتراپیست مرکز و استاد محترم درس، نحوه گذاشتن الکترودها روی سر و نحوه کار دستگاه را از نزدیک تجربه کنند. در انتها درباره دستگاه TS نیز به‌صورت تئوری مطالبی برای دانشجویان توضیح داده شد.