تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ۱۳۹۹ در سامانه جامع سازمان سنجش آموزش کشور

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص ثبت‌نام و انتخاب رشته آزمون دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ و انتشار دفترچه راهنمای آزمون مذکور در تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۷، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر و مساعدت برای آن دسته از داوطلبانی که تا این تاریخ (۱۳۹۹/۰۲/۲۳) برای ثبت نام و انتخاب رشته اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده است که متقاضیان بتوانند تا پایان روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۲۷ نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام نمایند. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای مربوط، به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب کدرشته محل‌های مورد علاقه خود در آزمون مذکور اقدام نمایند. ضمناً آن دسته از داوطلبانی که قبلاً ثبت‌نام خود را تکمیل و کد رهگیری ثبت‌نام دریافت نموده‌اند نیز می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و یا ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی کدرشته محل‌های انتخابی خود اقدام نمایند. نکته مهم: با توجه به اینکه این موسسه یک موسسه آموزش عالی “الکترونیکی” است و کلاس ها نیز بصورت “غیر حضوری” (اینترنتی) برگزار می گردند، برخورداری از یک دستگاه رایانه، در اختیار داشتن اینترنت مناسب و آشنایی نسبی با مهارت های ICDL از شرایط و ضوابط لازم تحصیل در این موسسه آموزش عالی می باشد.

فهرست رشته های مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در مقطع کاردانی به کارشناسی پذیرش سال ۱۳۹۹ مندرج در دفترچه سازمان سنجش

ردیف مجموعه امتحانی عنوان رشته کد رشته محل شیوه پذیرش
۱ ۲۱۰ مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر ۳۰۰۰ با آزمون
۲ ۵۱۴ حسابداری ۵۴۰۹ با آزمون