اطلاعیه تمدید ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی و آزمون سراسری (کارشناسی پیوسته) سال ۱۴۰۳

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۳ و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ می‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۸ برای ثبت نام و انتخاب رشته اقدامی نداشته‌اند و یا مایل به ویرایش کدرشته‌های انتخابی خود هستند، ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا پایان روز سه‌شنبه به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۰ نسبت به انتخاب رشته و یا ویرایش آن اقدام کنند. لذا داوطلبان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه‌های راهنمای مذکور به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مراجعه و نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.‏ (سامانه ثبت نام)

*‏* آن دسته از متقاضیانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۰، نسبت به مشاهده و ویرایش موارد قابل اصلاح و کدرشته‌محل‌های انتخابی اقدام کنند.

‏داوطلبان ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب کد رشته محل‌های مورد علاقه خود اقدام نمایند (برای دانلود دفترچه راهنمای آزمون اینجا ‏کلیک کنید).

–  لازم به توضیح است پذیرش در برخی از رشته های امتحانی مذکور بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی صورت خواهد پذیرفت. ‏براین اساس ثبت نام و پذیرش در تمامی رشته های موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در مقطع کارشناسی پیوسته، بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) صورت می‌پذیرد.

–  ‏متقاضیان عزیز؛ ضرورت دارد در گام اول ثبت نام، ابتدا در قسمت خرید کارت اعتباری ثبت نام “سریال ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری شهریور ماه سال ۱۴۰۳” را انتخاب نموده و هزینه آنرا بپردازند. (خرید کارت اعتباری سازمان ملی سنجش)

** متقاضیان گرامی می‌توانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

فهرست رشته های دارای پذیرش مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

(کارشناسی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۳)

کد رشته محل

عنوان رشته