ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی (سراسری) دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی مهرماه ۱۴۰۲

اطلاعیه ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی سراسری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مهرماه ۱۴۰۲

به اطلاع متقاضییان ثبت‌نام و انتخاب رشته‌ برای رشته‌محل‌های پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۴۰۲ می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور از روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۵/۳۱ آغاز و تا روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۰۴ ادامه خواهد داشت. متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوطه در روزهای فوق نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته به روش اینترنتی، اقدام نمایند. (برای ثبت نام اینجا کلیک کنید) برای دانلود دفترچه ملاک عمل راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته( اینجا ) را کلیک کنید. ** متقاضیان گرامی میتوانند برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط عمومی موسسه آموزش عالی ایرانیان در خصوص پذیرش دانشجو به پیوند زیر مراجعه نمایند.

رشته های مورد پذیرش کارشناسی پیوسته (سراسری) ورودی مهر ۱۴۰۲ موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

ردیف کد رشته محل عنوان رشته مندرج در صفحه xxx دفترچه
۱ ۱۲۴۸۱ مهندسی کامپیوتر ۱۱۰