آغاز ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور

به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ در تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی می رساند، ثبت نام از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور از روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۶ آغاز شده و تا پایان روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۳ ادامه خواهد داشت. متقاضیان می بایست با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای شرکت در آزمون از شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت نام اتباع غیرایرانی و همچنین توضیحات مربوط به سهمیه رزمندگان مطلع گردیده و در صورتی که دارای شرایط مذکور باشند، می توانند حداکثر در دو رشته امتحانی (طبق ضوابط از رشته های امتحانی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام) متقاضی ثبت نام در این آزمون گردند. جهت ثبت نام و اتصال به سامانه جامع ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ سازمان سنجش (اینجا) کلیک نمایید.