در رابطه با ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در نیمسال اول ۱۴۰۱

به اطلاع پذیرفته شدگان نیمسال اول ۱۴۰۱ مقطع کارشناسی ارشد این موسسه آموزشی عالی الکترونیکی می رساند، جهت ثبت نام الکترونیکی از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۴تا روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۱ به نشانی اینترنتی زیر مراجعه نموده و ضمن تهیه مدارک لازم منطبق با دفترچه سازمان سنجش و آموزش کشور و وفق دستورالعمل درج شده در پیوند زیر اصل مدارک لازم را به آدرس پستی دانشگاه ایرانیان بصورت پست سفارشی ارسال دارید. خاطر نشان می سازد فرآیند ثبت نام و ارسال مدارک و تایید آنها زمان بر است، لذا اکیداً به پذیرفته شدگان محترم توصیه می گردد از همان ابتدای بازه زمانی فوق الذکر اقدامات لازم جهت نام نویسی را تا اخذ کد آموزشی (شماره دانشجویی) در سامانه ثبت نام موسوم به “ساما” انجام و پیگیری نماید و به هیچ وجه این مهم را به روزهای پایانی مهلت ثبت نام در این مقطع موکول ننمایند. همچنین با توجه به تجارب سنوات گذشته ظرفیت پذیرش رشته های محبوب این موسسه به سرعت تکمیل می شوند، لذا در نظر داشته باشید که در صورت تکمیل شدن ظرفیت مصوب پذیرش در هر رشته (مندرج در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش) از طرف پذیرفته شدگان، از ثبت نام دیگر پذیرفته شدگان ممانعت بعمل خواهد آمد. در پیوند زیر اطلاعات کامل ثبت نام و مدارک لازم به تفصیل آمده است. بعد از آماده نمودن مدارک با دنبال کردن مراحل در همین پیوند و اطلاعات داده شده، برای بارگذاری مدارک و طی مراحل ثبت نام وارد سامانه ثبت نام خواهید شد.

لازم به ذکر است مواردی که از تجارب سنوات پیشین بدست آمده و معمولا موجب مطول شدن ثبت نام بعضی از دانشجویان گردیده است عبارت است از: ۱- معمولا ساخت نشانی ایمیل استاندارد توسط دانشجو انجام نگردیده و لذا تا ساخت آن ثبت نام نهایی نشده و یا ثبت نام زمان بر شده است. (در پیوند بالا توضیحات کامل در خصوص چگونگی ساخت نشانی ایمیل استاندارد آورده شده است) ۲- مدارک ناقص و یا ناخوانا ارسال گردیده است. اکیداً توصیه می گردد تا اتمام مراحل ثبت نام (اخد کد آموزشی) با ورود به سامانه ثبت نام، بطور مرتب و مکرر یاداشت های کارشناس ثبت نام که در قسمت کارتابل برای شما درج می گردد را مشاهده و نواقص مدارک خود را بدین ترتیب مرتفع سازید. معاونت آموزش دانشگاه اداره ثبت نام پذیرفته شدگان