قابل توجه “پروانه اشتغال مشاوره روانشناسی” به درگاه ملی مجوزها آمد

امکان ثبت درخواست مجوز «پروانه اشتغال مشاوره روانشناسی» از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور امکان پذیر شد.پس از دریافت اولین نامه معاون محترم وزیر، مبنی‌بر اجرای‌ احکام هیأت مقررات‌زدایی و بهبود فضای کسب و کار (تاریخ ۱۴۰۱/۲/۲۵ شماره ۸۰/۳۲۵۹۴) رئیس محترم سازمان نظام روانشناسی در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۰۷ طی دستوری به معاون اجرایی سازمان، اعلام نموده است در اسرع وقت وفق نظر هیأت مقررات‌زدایی اقدام و به درگاه ملی متصل شوند ” . قبل از این تاریخ کلیه فرآیند صدور پروانه اشتغال سازمان فیزیکی بوده است.  بخش اجرایی سازمان نظام روانشناسی با تلاش شبانه‌روزی زیرساخت‌های لازم را جهت برخط شدن اتصال به درگاه ملی مجوزها انجام داده است. سازمان نظام روانشناسی طی نامه شماره ۶۱۹۷۸- مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۰۳ ضوابط جدید تصحیح کاربرگ‌ها در درگاه ملی مجوزها را به رئیس مرکز بهبود فضای کسب وکار اعلام نموده است. جهت مشاهده متن کامل به سامانه سازمان نظام روانشناسی https://pcoiran.ir/news/post/223 مراجعه شود. به گزارش شادا، اتصال درگاه تخصصی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به درگاه ملی مجوزها برقرار و امکان ثبت درخواست مجوز «پروانه اشتغال مشاوره روانشناسی» از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور امکان پذیر شد. بر این اساس متقاضیان دریافت این مجوز می توانند از طریق mojavez.ir درخواست خود را ثبت کنند. شرایط لازم برای صدور مجوز ۱- عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ۲- داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد معتبر از سوی وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در رشته های مشاوره، روانشناسی ۳- تعهد به منشور اخلاق روانشناسان و مشاوران ۴- تایید علمی و حرفه ای به امضا سه نفر روانشناس یا مشاور دارای پروانه اشتغال روانشناسی از سازمان نظام روانشناسی یا سازمان بهزیستی کشور و یا تاییدیه سه نفر عضو هیات علمی دانشگاه در کلیه گرایش های روانشناسی، مشاوره و سلامت روان و یا داشتن گواهی دوره کارآموزی به مدت ۱۰۰ ساعت از مراجع ذی صلاح (شامل: سازمان نظام روانشناسی، سازمان بهزیستی کل کشور و یا مراکز خصوصی دارای مجوز) ۵- پرداخت تعرفه صدور مجوز مدارک لازم برای صدور مجوز ۱- تصویر کارت عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ۲- تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد ۳- تصویر آخرین حکم استخدامی (درصورت استخدام بودن) ۴- تایید و امضا منشور اخلاق روانشناسان و مشاوران امضاء شده توسط متقاضی- ۵- رسید پرداخت تعرفه صدور مجوز ۶- معرفی نامه علمی و حرفه ای به امضا سه نفر روانشناس یا مشاور دارای پروانه اشتغال روانشناسی از سازمان نظام روانشناسی یا سازمان بهزیستی کشور و یا معرفی نامه از سه نفر عضو هیات علمی دانشگاه در کلیه گرایش های روانشناسی، مشاوره و سلامت روان و یا داشتن گواهی دوره کارآموزی به مدت ۱۰۰ ساعت از مراجع ذی صلاح (شامل: سازمان نظام روانشناسی، سازمان بهزیستی کل کشور و یا مراکز خصوصی دارای مجوز)