قابل توجه متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته (آزمون سراسری – به صورت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) ورودی بهمن ۱۴۰۰

اطلاعیه تاریخ ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی سراسری دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی نوبت بهمن ماه سال ۱۴۰۰

با توجه به پایان یافتن مهلت ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی پیوسته “آزمون سراسری” دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰ (نوبت مهر ماه)، و براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۵ سازمان سنجش و آموزش کشور مقرر گردید برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری مهر سال ۱۴۰۰ تکمیل نگردیده، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) برای نوبت بهمن ماه انجام پذیرد. لذا متقاضیان گرامی می توانند جهت ثبت‌نام و انتخاب رشته از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۴ تا روز شنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۰ به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://sanjesh.org مراجعه نمایند. لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت نام از روز یکشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۱۴ از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قابل دسترس خواهد بود.