نحوه اخذ وام دانشجویی برای دانشجویان در حال تحصیل

با توجه به توافق فی مابین موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان و بانک قرض الحسنه مهر ایران، مبنی بر تسهیل روند اخذ وام شهریه کلیه دانشجویان با کارت دانشجویی خود قادر خواهند بود بدون ارائه درخواست به دانشگاه، مستقیما به بانک مذکور مراجعه نموده و با شرایط و قوانین بانک، از تسهیلات قرض الحسنه موسوم به "کالا و خدمات ایرانی" به شرح زیر بهره مند گردند:

۱- ارائه کارت دانشجویی و مدرک شناسایی (کارت ملی + شناسنامه)
تذکر: صرفاً دانشجویانی که در حال حاضر کارت دانشجویی خود را دریافت نکرده اند و یا کارت برای آن ها هنوز صادر نگردیده است لازم است فرم درخواست خود را (دانلود) از طریق پیام رسان آموزشی در تالار وبینار دانشجویان دانشکده مربوطه و با انتخاب پوشه "وام شهریه" تکمیل و ارسال نمایند.
در پایان هر هفته اطلاعات متقاضیان به بانک ارسال می گردد و طی سه روز کاری اطلاعات فرم به تمام شعب برای شناسایی متقاضی ارسال می شود.

۲- میزان وام سقف ۲۰ میلیون تومان و کارمزد ۴ درصد

۳- رعایت شرایط و قوانین بانک الزامی می باشد.

۴- وام مذکور تنها جهت تسویه شهریه تحصیلی دانشجو می باشد و از این بابت وجهی به دانشجو پرداخت نمی گردد.

۵- بستانکاری احتمالی شهریه از هر ترم به ترم های پیش رو انتقال می یابد و در زمان قطع رابطه دانشجویی با دانشگاه تسویه حساب صورت می پذیرد.

۶- دانشجو یان دانشگاه در سراسر ایران می توانند با مراجعه به یکی از شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران نسبت به تشکیل پرونده و انجام امور اداری مربوط به دریافت وام اقدام نمایند.

۷- پس از اتمام مراحل اخذ وام توسط دانشجو، کارت خریدی از طریق بانک در اختیار دانشجو قرار می گیرد که فقط قابلیت پرداخت در سامانه های دانشگاه را دارد و دانشجو می تواند با اطلاعات آن کارت، پرداخت شهریه خود را همانند کارت های بانکی دیگر پرداخت نماید.

۸- نحوه و مدت باز پرداخت وام از طرف بانک تعیین می گردد.

دستورالعمل تسهیلات اجرایی بانک:

۱- افتتاح سپرده دانشجویان مقیم تهران از طریق سایت بانک (افتتاح حساب آنلاین) و مراجعه به شعبه انقلاب بانک جهت دریافت کارت بانکی

۲- افتتاح سپرده دانشجویان مقیم شهرستانها به یکی از شعب و دریافت کارت بانکی

۳- تشکیل پرونده تسهیلاتی
الف- برای تسهیلات تا سقف یکصد میلیون ریال، یک ضامن معتبر با گواهی کسر از حقوق و یا بجای آن یک فقره چک موسوم به "چک صیادی" مورد نیاز است.
ب- تسهیلات بالاتر از یکصد میلیون ریال، یک ضامن با گواهی کسر از حقوق و علاوه بر آن یک فقره چک موصوم به "چک صیادی" نیز مورد نیاز است.

لازم بذکر است دانشجویان مقیم شهرستانها طبق هماهنگی به عمل آمده با شعبه های بانک در سراسر کشور می توانند به نزدیک ترین شعبه بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه و تشکیل پرونده دهند.