اطلاعیه درباره اعلام تاریخ ثبت نام در رشته های پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی

به اطلاع داوطلبان ثبت‌نام در رشته‌هایی که پذیرش آنها در آزمون سراسری مهر ماه سال ۱۴۰۰ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی یا کل دیپلم) انجام می گیرد، می‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته های موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان (مطابق جدول زیر) از طریق وبگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور از روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۱۴ آغاز و در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۲۰ پایان می‌پذیرد. تذکر: آن دسته از کسانی که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ ثبت نام نموده و غایب جلسه آزمون بوده‌اند نیازی به ثبت‌نام مجدد برای رشته‌هایی که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) است، ندارند. مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی: متقاضی‌ شرکت‌ در پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی باید اقدام‌های‌ زیر را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد: ۱- مراجعه به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور. ۲- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش و آموزش کشور و مطالعه آن. ۳- تهیه فایل عکس اسکن شده متقاضی بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام. ۴- ثبت‌ نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان در زمان مقرر (۱۴۰۰/۰۵/۱۴ لغایت ۱۴۰۰/۰۵/۲۰).

فهرست رشته های مؤسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان در مقطع کارشناسی پیوسته پذیرش سال ۱۴۰۰ مندرج در دفترچه سازمان سنجش آموزش کشور

ردیف گروه تحصیلی کد رشته محل عنوان رشته ظرفیت شیوه پذیرش
۱ علوم ریاضی و فنی ۱۲۳۰۲ مهندسی کامپیوتر ۱۰۰ بدون آزمون
۲ علوم انسانی ۱۲۳۰۳ حسابداری ۱۰۰ بدون آزمون